20/04/17

Eternal Hate Fest

Jak se tak probírám akcemi do své sekce koncerty, přiblížil se čas, kdy se mi v hledáčku začínají objevovat festivaly a tak uzrál čas některé zveřejnit a podívat se na složení kapel, které na nich vystoupí. Prozatím první akcí, kterou výrazně doporučuji nevynechat, je jubilejní 15. ročník Beheritova Eternal Hate Festu. Akce láká především na dva hlavní pojmy v osazenstvu, a sice
GRAVELAND a pro mě tedy především URN, kteří obnovili činnost teprve nedávno. Tradičním již bude vystoupení domácích SEKHMET, jejichž nová deska "Spiritual Eclipse" je mistrovským kusem a jsem velice zvědav, jak budou nové songy vypadat naživo. Ovšem i další spolky budou velmi zajímavé, opět silné bude Německo, reprezentované ASKEREGN a SCHRAT. Slušné jméno u nás mají deathmetaloví Mexičané ARMADA o polských nihilistech  BLAZE OF PERDITION pak není vůbec žádných pochyb.


Připomínám, že ještě dnes máte možnost koupit lístek z limitované série za 450,- , od zítřka do 1.7.2017 budou za 500,-. Na místě vás pak vstupné vyjde na 550,-. Lístky objednávejte na beherit.martyrium@seznam.cz , odkaz na FB event sledujte zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat